Sisukokkuvõte |
Wansink esitab teooria sellest, miks inimesed palju söövad ja toob oma tõestused, miks tema meelest asi on täiesti kontrollitav. Juba tema retooriline küsimus, et kas olete kunagi söönud ära šokolaadikoogi viimase tüki, mis maitses nagu papp või friikartuleid, mis on külmad, vesised ja maitsetud, tekitas kõhedusttekitavalt tuttava tunde. Cornelli ülikooli toidu- ja kaubamärgilabori direktor Brian Wansink on
viinud oma meeskonnaga läbi hulga lõbusaid ja kuratlikult nutikaid eksperimente – näiteks “põhjatu supikausi” katse –, et paljastada meie toitumisharjumuste taga peituvat varjatud dünaamikat. Tee juba täna arukamaid, nauditavamaid ja tervislikumaid valikuid söögitoas, ostukeskuses, einelauas – kõikjal, kuhu suundud, et kustutada oma nälga.
|