Kalender

Kaia Kanepi jõudis veerandfinaali ja kohtub seal Maria Šarapovaga

95 minutit kestnud matši jooksul lõi Kanepi 3 serviässa Rusi 1 vastu. Topeltvigu kogunes Kanepil 6 ja Rusil 3, lihtvigu Kanepil 32 ja Rusil 28.

Kaia Kanepi oma veebilehel:
“Ma arvan, et esimeses setis mängisin väga hästi. Teises setis jällegi mängisin ise kehvasti – eksisin palju, ei mänginud nii julgelt ja vastane mängis päris hästi. Rus ründas eestkäe pealt hästi, ta tuli pallile vastu ja ründas kohe, kui mu löök lühemaks jäi. Mängupilt temaga oli hoopis teine kui Wozniackiga.

Kolmanda seti kohta ma ei oska päris hästi seletada, mis toimus, aga kõik, mis ma tegin õnnestus. Ma mängisin julgelt, ei põdenud midagi, arvatavasti olin heas mängutsoonis.

Täna oli ilm siin hästi külm ning isegi mängida oli ebameeldivalt külm.

Šarapovaga ma pole mänginud ja ootan mängu huviga. Saab testida, kuidas maailma teine reket hetkel mängib ja kuidas ma ise suudan temaga hakkama saada. Homme on vaba päev, mängu ei ole, saab natuke puhata. Teen kerge taastava treeningu.”