Kalender

Laupäevasele 2015 aasta viimasele ADDINOL Lääne-Eesti rahvarallile registreerus 80 võistkonda

Läheneval laupäeval, 19. septembril toimub selle aasta viimane rahvaralli etapp, peale mida võetakse kokku hooaeg ka rahvarallis. Võistlus kuulub EAL-i karikasarja, Mosseliiga, SU ja Igaühe Terviseklubi karikasarja. Korraldaja Igaühe Terviseklubi poolt on ette valmistatud peaks ütlema et sõitjaid kindlasti rahuldav rada Martna ja Kullamaa valla teedel. Esimese võistlusauto start servicepargist on 10.00, ennem seda lähevad VIP ja 0-id.

Hetkel on läänlased esiotsas ja lausa sarjasid juhtimas pooltes võistlusklassides. Kõige põnevam seis on võistkondade Marko Kukuškin/Monika Mäestu ja Imre Vanik/Janek Ojala vahel, sest EAL-i sarjas on neil võrdselt punkte ning kes lõpetab eespool on ka sarja võitnud. Samuti oleme eesotsas J-18 klassis kus EAL-i sarja juhib Martin Jaanus (kellele loeb sellel rallil kaarti Elimar Kibus) ja Igaühe Terviseklubi karikasarjas on eesotsas Andres Kruusma (kellel otsustaval rallil loeb kaarti Tapa rahvarallil kõrval istunud Terko Jakobson). SU klassis on hetkel mõlemas sarjas liider Sander Ilves/Tõnis Avila. J-16 klassis on teisel kohal Jako Allika/Ardo Laul.

Tõpsem info koos rajakaardiga ilmub laupäevases Lääne Elus 19. septembril ja lehte on võimalik saada kiirematel huvilistel Kirna servicepargis.

Korraldaja klubi esindaja Kalle Kruusma