Kalender

Läänemaa Sõprade Liigas mängiti sulgpalli

Läänemaa Sõprade Liiga alustas sõbrapäeval, 14. veebruaril. Tänaseks on võisteldud kolmel alal.

13.-14. märtsil toimusid u 98 osalejaga sulgpallivõistlused (mehi 45, naisi 53).

Loositud alagruppide mängud said ruttu läbi. Vähem kui tunniga olid edasipääsejad teada. Esimese 8 mängija mänge nii naiste kui meeste arvestuses oli päris nauditav vaadata. Ka pealtvaatajana võis mängu selliselt sisse elada, et fotograafina unustasin ennast täiesti ….

Hea meel oli tõdeda, et kõik osalejad nautisid sulgpalliõhtut. Tõsiste mängude vahele kõlas nalja, naeru ja üksteisega sõbralikku lõõpimist.

Tulemustest.

Sulgpalli üldvõit läks Haapsalu Kutsehariduskeskusele. Võidu tõi neile meeste mängude kolmikvõit. Võitis Valdo Nõlvak Margus Kripsi ja Mehis Ehanurme ees. Mehis oli ka parim meesveteran.
.

Meeste esinelik- vasakult Valdo Nõlvak, Margus Krips, Mehis Ehanurm ja Knud Jessen. Foto Ülle Lass

Naiste arvestuses olid parimad Kärt Reitel, Kairi Kann (mõlemad Haeska külaselts) ja Maike Tellmann (Rock Nektar). Parima naisveteran Kersti Brant oli 7.


Naiste esinelik – vasakult Kairi Kann, Kärt Reitel, Maike Tellmann ja Kadri Kaljuvere. Foto Ülle Lass

Tiimidest teise koha sulgpallis sai Rock Nektar. Kolmas oli Haeska külaselts.

Sulgpallis läks arvesse tiimiliikmete kolm parimat tulemust.

Kolme ala järel juhib Rock Nektar, teine on Paralepa ja kolmas Hawaii Express Team. Individuaalselt tabeli esimesed on Maike Tellmann ja Agu Simulask.

Võistlustulemused leiad SIIT.

Loe ja vaata pilte SIIT.

Järgmine ala on mälumäng 28. märtsil Haapsalu Kutsehariduskeskuse spordihallis. Registreerumine kuni reedel, 24. märtsil kella 12-ni.

17 alaga sarivõistlus vältab detsembrini. Projekti rahastatavad rahandusministeerium kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest ja Kultuuriministeeriumi liikumisharrastuse programm.

Lisatud dokumendina juhend!

Ülle Lass