Kalender

2015 aasta viimane rahvasprint Vasalemmas sai peetud

Laupäeval toimus Vasalemma rallikrossirajal käesoleva hooaja viimane sprindi võistlus. Ilm tegi võistluse olud keeruliseks,s est öösel oli sadanud vihma ja rada oli väga libe.

Väike hüpe

Stardijoonel oli 54 võistlejat, neist 13 läänlast kellest 7 sõitsid ennast ka poodiumile.

Võistlus oli nelja karikasarja etapp – Lääne regioon MV, Hepa Cup, SU ja Mosseliiga sprindi etapp.

 J-16 klassis sõitis Jako Allika , kes jäi küll erinevate viperuste tõttu viimaseks.

J-18 klassis olid stardis kiirete autode vastu ka meie Andres Kruusma ja Martin Jaanus siksidega. Päeva lõpuks oli üllatus kui Andres näitas päev läbi stabiilselt 3. aegasid ja ka lõpetuseks oli omas klassis 3 kohal.

2WD-S klassis olid stardis vanad rivaalid Marko Kukuškin ja Kaspar Kasari. Kukuškin ei jätnud sellel korral midagi juhuse hooleks, võites kõik 3 vooru ja sõitis ka päeva põhiaja alla 3 minuti. Lõpetuseks Kuku (nii on tal auto kapoti peale kirjutatud) oli esimene Kasari teine ja teine läänlane Rico Rodi tublil kolmandal kohal.

V60+ klassis olid stardijoonel 4 võistlejat ja selles klassis ei jätnud Hillar Kruusma midagi juhuse hooleks ning vormistas võidu kahe esimese vooruga ja kolmandasse ei startinud. Oma esimese stardi tegi üldse rahvaspordis Otepää veteran Heino Kikkatalo, kes oli lõpuks ka tubli 2. ja läänemaa mees Väino Tõkke 3. koha.

4WD klassis oli stardis 3 ning Kaido Saul kindlustas lõpptulemusega 3. kohaga omale poodiumi Hepa Cup sarjas.

SU klassis oli stardis kõige rohkem võistlejaid – 12. Kõik vanad rivaalid olid kohal. Viimastel Vasalemma võistlustel on poodiumi kõrgemal astmel olnud Kalle Kruusma, kelle sõit aga sellel korral libedates oludes kuidagi ei klappinud ning tema oli esimene kes jäi poodiumilt välja. Sellel korral oli kõigis kolmes voorus teistest kiirem Egert Jakobi, kes oli aga sellel korral võitmatu Raplamaa mehe Aivo Täpsi ja Tartumaa mehe Meelis Värva ees. Veel olid stardis Bruno Jakobi, kellele see oli käesoleva aasta teine start ja saavutuseks 7 koht. Rene Puda tulemus oli 8. ja Rain Polberg 11.

Nüüd on sellel aastal jäänud veel ADDINOL Lääne-Eesti Rahvaralli II ,mis toimub 19. septembril Kullamaa ja Martna valla teedel. Hetkel on ka Läänemaa poistel kõrged kohad sihikul nii J-18; SU kui ka 2WD-S klassis .

Raja joonised ning info parimate vaatamiskohtadega ilmuvad 19. septembri Lääne Elus.

Korraldajad Igaühe Terviseklubist tänavad kõiki kes on olnud abiks meile siiani ja loodame Teie abile ning toetusele ka edaspidi.

Kalle Kruusma