Kalender

Selgusid Läänemaa meistrid sulgpallis

6. aprillil toimusid üle pika aja jälle Läänemaa meistrivõistlused sulgpallis. Eelmised meistrivõistlused peeti 2014. aastal. Mängud toimusid Haapsalu Kutseharidusekeskuse spordisaalis neljal väljakul.

Võistlustel jagati välja meeste ja naiste üksikmängu ning meespaaride ja naispaaride mängude medalid.

Läänemaa Meister meeste hulgas on Toomas Tomson, kes alistas kõik vastased. Teiseks tuli Valdo Nõlvak ning kolmandaks jäi Mehis Ehanurm.

Läänemaa Meister naistest on Kristel Kivi, kes võitis kõik mängud. Teise koha saavutas Küllike Allmäe ning kolmandaks tuli Maike Tellmann.

Meespaarismängus tulid meistriteks Toomas Tomson ja Reinis Pappel, teised olid Valdo Nõlvak ja Mehis Ehanurm ning kolmandad Marko Kasepalu ja Peeter Särg.

Naispaarides tulid meistriks Küllike Allmäe ja Maike Tellmann, teiseks jäid Siiri Peetris ja Kersti Brant ning kolmandaks Kristel Kivi ja Annika Armipaik-Nukki.

Kuna mängijatel oli suur tahtmine veel võistelda, jagati välja ka segapaaride tiitel. Läänemaa Meistriteks segapaarismängus tulid Mehis Ehanurm ja Kristel Kivi. Teise koha saavutasid Valdo Nõlvak ja Kersti Brant ning kolmandaks jäid Toomas Tomson ja Siiri Peetris.

Turniiri korraldas Lääne Maakonna Spordiliit Läänela koostöös Ridala Spordiklubiga.  Võistluste peakohtunik oli Meelis Nukki.