Kalender

Läänela otsib abi

Spordiliit palub abi järgmiste inimesteni jõudmiseks:

Maakonna parimateks sportlasteks on kinnitatud ( nimekiri võib uueneda)

1975 – Helle Tudelep (kergejõustik)

1977 – Silvi Klaanberg (kergejõustik)

1985 – Raul Kõiv (purjetaja)

Spordiliit Läänela koostab raamatut „Läänemaa parimad sportlased läbi aegade“ projekti „Läänela 90 – Läänemaa spordi lugu” raames.

Projekti raames valmib raamat, mis tutvustab Läänemaa parimaid sportlasi läbi aegade (ajast, mil esimest korda kuulutati välja Läänemaa parim sportlane). Raamatus sisaldub 15 intervjuud.

Raamatus sooviks kajastada kõiki maakonna parimateks sportlasteks tunnistatud inimesi nime pildi ja faktinurgaga.  Proovime koos. Kindlasti on neid, kes mäletavad ja kes saaksid suunata inimesteni.

Nimetatud inimestest on ehk ajalehtedes mõni fraas, kuid ei leia pildimaterjali. Teadmata on sünniajad… Ja ehk veel mingit huvitavat infot.  Nendest pole jälge maha jäänud ka spordibiograafilises leksikonis. Püüan taastada neid auke.

E-postile võib saata kontakte, pilte, fakte ja hvitavaid juhtumisi spordiradadel. 

Edaspidistel aastatel on idee tasandil plaan avada elektrooniline Läänemaa oma spordibiograafiline leksikon. Praegune raamatu väljaandmine on juba selle eeltööks. 

Lisaks eelnevale otsib Läänela ka erinevat spordiatribuutikat läbi ajaloo, mida on Läänemaa spordis kasutatud (vanad medalid, diplomid, võistlusvormid, märgid, karikad või muud mälestusena alles hoitud asjad). TEEME NÄITUSE!

Kas keegi saab aidata? 

Abi osas võtta ühendust spordiliit@laanesport.ee või 47 25067 (Spordiliit Läänela)

 

Tänan juba ette,

Ülle Lass
Tegevjuht
5171746
SL Läänela