Kalender

Läänlased jätsid koju 3 juunioride Eesti meistrivõistluste medalit

Haapsalu ja Läänemaa maadlus on Eesti mõistes üle keskmise tugev, seetõttu on korraldamise teist aastat Eesti maadlusliit usaldanud Aap Uspenskile. Õnneks on eelmisest aastast Haapsalus olemas kaks täismõõtmetes maadlusmatti, uuema neist kinkisid Läänemaa maadlusveteranid ja ettevõtjad Dünamo maadlusklubile 2013 aastal. Avamisel austas maadlejaid ja korraldajaid oma kohaloleku ja tervitusega Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

Lääne maakonda esindasid seekord 8 noormeest. Medaliheitluseni jõudsin meie meestest sellele vanusele kõige lähemal olevad Läänlased. Enamus Läänemaa esindajad kuuluvad ealt nooremate gruppi, seepärast olid nende tulemused natuke tagasihoidlikumad.

Kokku saavutasime kolm pjedestaali kohta. Meie parim tulemus oli seekord Joonas Kaskmäe (Leola) finaali jõudmine ja -84 kg kehakaalus saavutatud hõbemedal, kaalus maadles 9 noormeest. Veel saavutasid pjedestaali kohad Lauri Leier -74kg kehakaalus 3. koht (19 osalejat) ja Reimo Milva -84 kg kehakaalus 3. koht (9 osalejat). Mõlemad kuuluvad Haapsalu Dünamo nimekirja, treener Aap Uspenski.

Kokku saavutas Läänemaa maakonnakeskuste arvestuses 6. koha ja klubide arvestuses oli MK Dünamo 7. ja Leola jagas 13.-14. kohta.

Teised tulemused :

Markus Pastjan -66kg 12. koht (15osalejat) Leola

Cardo Jurs -74kg 15. koht (19 osalejat) Leola

Siim Raudsepp 84kg 5. koht (9) Dünamo

Fred Martin Mägi 96kg 10. koht (10) Leola

Keiro Raudkats -96kg 7. koht (10) Dünamo