Kalender

Korvpallivõistluse võitis Haapsalu Põhikool

HPK I mängisid: Denis Liivo (parim mängija), Kert Loik, Karl Robert Konrad, Pent Uustalu, Madis Kääpa, Kristo Simulask, Andres Dobõsev-Proosväli, Kristjan Palmiste, õpetaja Erkki Lass.

Noarootsi Gümnaasium: Joosep Vaikre, Reiko Kuulman, Erki Mitman (parim mängija), Sander Kisler, Martin Nugis, Kristjan Rozdestvenski, Ove Leišovnieks, Enrike Urb, õpetaja Silver Schönberg.

HPK II: Alex Liibert, Sten-Mark Alberg, Jako Kariste, Karel Saarkopli, Hardi-Mikk Meitern, Andre Kaja, Morten Saar, Marko Maisalu (parim mängija), õpetaja Erkki Lass.   

Natuke meelehärmi valmistes korraldajale see, et võistlusel osales ainult kaks Läänemaa kooli. Arvatavasti on siin tegemist sellega, et minnakse lihtsama vastupanu teed.  Ei tegeleta enam lastele korvpalli õpetamisega kuna see on suhteliselt tehniline ala ja vajab palju harjutamist. Või on siin mingid muud põhjused. Omal ajal Läänemaale au ja kuulsust toonud Eesti meeste korvpalli meistriliiga KK Haapsalu võistkonnas oli mängijaid Taeblast, Lihulast, Paliverest ja Ridalast. Nüüd ei suudeta koolide võistlusele võistkonda välja panna.