Kalender

Peale nooleviset ja korvpallisopsu juhib firmaliigat Spordibaaside tiim

Nooleviskes oli naistest täpsem Marelle Saar (SEB). Teiseks viskas ennast Maike Tellmann (Magus Kunst) ja kolmandaks Elo Kosk (Spordibaasid). Täpsem naisveteran oli Pille Raudsepp (Ridala Vallavalitsus, 8. koht). Meeste esikolmikusse mahtusid Üllar Petrovitš (Tradilo), Marek Pragi (Spordibaasid) ja Egert Kingissepp (Brutus/Halukalur). Parim meesveteran oli Kaido Sasse (Cipax, 5. koht). Nooleviske alavõidu sai SEB Spordibaaside ja HKHK ees.

Korvpallisopsus oli parim naine Kristi Märk (Spordibaasid). Teine ja ühtlasi parim naisveteran oli Elo Volmer (Spordibaasid) , jättes kolmandale kohale Marelle Saare (SEB). Meestest täpseim korvpallur oli Marek Pragi (Sordibaasid), teine Alar Valdmann ja kolmas Tõnis Ruber (mõlemad Keskkonnaamet/inspektsioon). Parim korvpallisopsu veteran oli Kaodi Sasse (Cipax, 9. koht).  Korvpalli alavõidu sai Spordibaaside võistkond, teine Keskkonnaamet/inspektsioon ja kolmas HKHK.

Kuue ala järel juhib  Spordibaaside võistkond, kandadele astumas keskkonnaamet/inspektsioon ja HKHK. Individuaalselt parim naine kuue ala järel on Marelle Saar ja parim mees Marko Ulla.

Järgmine ala, bowling on kavas juba homme, 17. aprillil.