Kalender

Perakülas selgusid Läänemaa rannavõrkpalli meistrid

Peraküla rannaliival selgusid Läänemaa 2017. aasta meistrid rannavõrkpallis.


Võitjad. Lauri Špitsmeister (pildil lühem) on tulnud kuuel korral Läänemaa meistriks rannavõrkpallis. Foto Mirja Lõzina

Turniir oli äärmiselt tasavägine. Meeste turniiri parim duo Lauri Špitsmeister- Andres Savik võitis küll kõik kohtumised, kuid koguni kolmes kohtumises  vormistati võit otsustavas lisageimis.

Järgmised kolm meeskonda lõpetasid võrdse võitude arvuga ja paremuse määramisel said määravaks kogutud punktid ja siin edestasid konkurente kõige napimalt  Mihkel Luidalepp ja Janno Tamsalu. Neile hõbemedalid. Võrdsete võitude ja sama arvu punktidega lõpetasid turniiri Keiro Jõgisalu- Raigo Kodres kui ka mullune meisterpaar Martin Loorits- Lauri Loorits. Paaride omavahelise kohtumise võitsid Jõgisalu- Kodres ja neile pronksmedalid.


Meeste esikolmik. Foto Mirja Lõzina

Sama pingeline oli ka naiste turniir. Enamikes mängudes läks võitja selgitamiseks vaja maksimaalset kolme geimi. Ainult võitude ja esikohaga lõpetasid turniiri Eveli Maripuu ja Ana Laura Kaasik (pildil. Foto Karl Saaver).

Sealjuures teiseks tulnud maakonna paljukordne meisterpaar Ly Märss- Maret Valk alistati 2:1 (21:23, 21:15, 15:12) ja paremuselt kolmanda paari, Heliko Nukki- Maili Jaaska võitmiseks peeti maha tõeline maratonmatš. Avageim kaotati kindlalt 12:21, kaks järgmist ülipõnevalt kulgenud geimi võideti 29:27(!) ja 16:14.

Naiste pildid tegi KARL SAAVER (Galerii)

 

Kirjutas Enn Kerge